Lokacija i ambijent

Poliklinika je smještena u mirnom dijelu grada, u blizini Kliničke bolnice “Sestre milosrdnice” u Zagrebu. Samim time nalazi se u užem centru grada Zagreba. Većini roditelja iz Zagreba lako je naći ulicu jer se u nju dolazi iz Ilice u Vinogradsku, kako se najčešće i naziva sama bolnica, a nasuprot kolnog ulaza u bolnicu počinje Kosirnikova.

Za roditelje koji nisu iz Zagreba put ovisi o izlazu s autoputa (Zagreb jug – Rotor – Jadranskim most – Selska ulica; Zagreb zapad – Slavonska avenija – Selska ulica; Zagreb istok – Slavonska avenija – Selska ulica). Izlaz kod Selske ulica je prepoznatljiv po Kazalištu Trešnjevka i njegovoj šareno popločanoj fasadi. Iz Selske ulice skrene se desno u Ulicu Baruna Filipovića. Na četvrtom semaforu skrene se desno, napravi polukrug oko Trga Francuske Republike dok se ne uđe u Ilicu. Zatim na prvom semaforu desno u Vinogradsku ulicu i prateći glavnu ulicu ući ćete u Kosirnikovu.

U samoj ulici ima parkirališnih mjesta, ali parkiranje zna bili problem. Parkirati možete ispred Poliklinike, ili u garaži koja je pokraj. Ukoliko su sva mjesta zauzeta, parkiranje potražite dalje niz ulicu, ali pazite da ne parkirate na autobusno stajalište ili zebru.

Detaljne upute možete zatražiti od osoblja Poliklinike.

cekaonica

Poliklinika je namijenjena isključivo rehabilitaciji djece te je prilagođena njima. Sve prostorije su u veselim bojama, s puno igračaka, dječjih slika i postera čime smo nastojali najviše moguće izbjeći ugođaj zdravstvene ustanove. Čekaonica više nalikuje igraonici s televizorom i po potrebi crtićima, a po lijepom vremenu moguće je na svoj termin pričekati i u vrtu.

Osoblje nikad nije u bijelim uniformama nego u trenirkama i raznobojnim majicama.
Sve je prilagođeno ne bi li sam dolazak djetetu bio što je manje stresan.

Kontaktirajte nas

POLIKLINIKA
PROF. DR. SC. MILENA STOJČEVIĆ POLOVINA

Kosirnikova 14, Zagreb, Hrvatska

+ 385 1 376 9001
Kontaktirajte nas